Lekkage-Loodgieter Zaandam
06 40215889

Kranen

06 40215889

Kranen

Kranen vakkundig laten installeren door de loodgieter

Kranen installeren of vervangen

In verschillende kamers van het huis werden kranen geïnstalleerd. In de keuken is de kraan een belangrijk onderdeel dat tijdens het koken water naar de keuken transporteert. Toiletten zijn meestal uitgerust met een kleine kraan waarmee u uw handen kunt wassen na gebruik van het toilet. Een badkamer is meestal een kamer met meerdere kranen, zoals een douchekraan, een badkuipkraan en een wastafelkraan. In de slaapkamer kan ook een wastafel met kraan worden geplaatst. Als je veel kranen in huis hebt, betekent dit ook dat er veel leidingen door je huis lopen. Als u iets moet veranderen, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, kunt u het beste een loodgieter inhuren. Als u uw kraan wilt vervangen of repareren, kunt u ook contact opnemen met een loodgieter.

Keukenkraan

Samen met de spoelbak vormt de keukenkraan het middelpunt van de keuken. Een goede keukenkraan is erg belangrijk omdat er altijd water nodig is in de keuken. Investeer daarom in een goede kraan die lang meegaat. Het is echter niet alleen de kwaliteit van de kraan die belangrijk is. Ook moet de kraan aan een bepaald design voldoen, zodat hij goed in jouw keuken past. Daarom kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan keukenkranen. Welk type keuken je ook hebt, er is zeker een kraan die er bij past. Naast reguliere kranen kun je nu ook kiezen voor warmwaterkranen. Je kunt direct kokend water maken zonder dat je het water zelf hoeft te koken. Er is ook een keukenkraan met flexibele slang. Handig als je elders in de keuken water nodig hebt of voor mensen met een beperking die niet naar boven kunnen. Mensen met een beperking kunnen bijvoorbeeld hun haar wassen in de keuken. Als u problemen ondervindt bij het installeren van een nieuwe kraan in uw keuken, of als uw kraan lekt, laat dan een loodgieter de kraan installeren of vervangen. Zij hebben ruime ervaring met het installeren van alle soorten keukenkranen.

Badkamer Kranen

Badkamers hebben doorgaans de meeste kranen in het hele huis. Douchekranen zijn de belangrijkste kranen omdat ze niet alleen dagelijks worden gebruikt, maar soms ook door meerdere gezinsleden. Het comfort varieert afhankelijk van het type douchekraan. Er zijn douchemengkranen die een alternatief zijn voor de klassieke kraan met twee knoppen. Met de hendel kook je eenvoudig water. Wil je dat alles comfortabel en luxe is, kies dan voor een thermostatische kraan. Wanneer je jouw kraan op een bepaalde temperatuur zet, bereikt het water direct de gewenste temperatuur. Thermostatische kranen kunnen veel water besparen in vergelijking met douchekranen. Ook in de badkamer is de wastafelkraan een belangrijke kraan. Deze kraan bevestigt u aan uw wastafel of badkamerkastje. Omdat douchekranen en badkamerkranen vaak worden gebruikt, kunnen kranen na verloop van tijd gaan lekken. Dit betekent dat de kraan last heeft van kalkaanslag. Dit is niet esthetisch aantrekkelijk, maar het kan ook de interne mechanismen van de kraan beschadigen. Loodgieters kunnen deze kranen eenvoudig vervangen als reparaties niet langer praktisch zijn.

Buitenkraan

Buitenkranen zijn zeer praktische kranen die u aan de buitenzijde van uw woning ophangt. Het grote voordeel is dat je hem op je tuinslang aansluit en zo je tuin eenvoudig bewatert. Je hoeft de tuinslang niet aan te sluiten op de binnenkraan, waardoor je keuken niet vies wordt. In de winter moet u er echter voor zorgen dat de buitenkranen goed zijn afgedekt of volledig zijn losgekoppeld van het waternetwerk. In de winter kan het restwater in uw kraan bevriezen en uitzetten. Dit kan grote schade aan kranen en waterleidingen veroorzaken. Heeft u nog steeds geen kraan buiten uw huis? Loodgieters leggen waterleidingen aan en installeren kranen, zodat u buiten water kunt gebruiken. Als uw kraan buiten lekt, kunt u ook contact opnemen met een loodgieter om uw kraan te laten repareren of vervangen.

Vraag een loodgieter bij jou in de buurt aan

06 40215889

Loodgieter services Zaandam

Klaar om te beginnen?

06 40215889